23 d’octubre de 2007

Tres vegetarià autosuficient

Llegeixo en una revista l’aventura d’un muntanyenc francès, que ha fet una travessa de quinze dies pel Pirineu, menjant només allò que podia collir de la natura. Fruits, herbes, arrels. Només ha complementat la seva dieta amb alguns derivats dels cereals envasats, però sense afegir-hi cap sucre o carn. Han estat dues setmanes d’autosuficiència total. No ha notat cap fatiga especial pel règim alimentari i només s’ha aprimat 4 kg. Curiós.


2 comentaris:

jaumeppiqueras ha dit...

Com a experiència està bé, no deixa de ser res més que el que fan els ossos...però espero que no es popularitzi, sinó ens quedarem sense prats destrossats a la recerca de regalèssia de muntanya, i sense poder gaudir dels gerdons, mores, nabius i bolets, deixem aquest fruits per a quí realment els necessita.
Salut i crestes

dErsu_ ha dit...

No hi ha perill, Jaume, perdent 4 kg a la setmana, no crec que ningú resistís més d'un trimestre.