28 d’octubre del 2007

Diaris

Sembla que poc a poc els mitjans comencen a tractar l'excursionisme amb naturalitat.

Avui a l'
Avui.


6 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

A parer meu, mal poden començar el mitjans a parlar amb naturalitat de l'excursionisme, quan no parlen d'excursionisme.
Per a qui li pugui interessar, d'aquesta feta en vaig donar la meva opinió a
http://xiruquero-kumbaia.blogspot.com/2007/10/24-hores.html
Salutacions.

jaumeplanellpiqueras ha dit...

M'he llegit la noticia de l'Avui i haig de dir que "xapeau", el tractament de la noticia és encertat i amè, les paraules d'en Xavi Arias molt sensates.
Per aquí es comença, a veure si la tendencia es consolida.

Gatsaule ha dit...

Que vols que et digui. tot i que considero que el Xavi és un bon alpinista, s'està donant molta importància a un fet absolutament banal.

Jo mateix vaig pujar en solitari i en menys de 24 hores, fins i tot en menys de 23 i, al contrari de l'ascensió del Xavi, no hi havia ningú més al cim. La qual cosa vol dir que no té massa mèrit.

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Gatsaule, si que et menysvalores! d'acord que no és cap rècord el fet de pujar un vuit mil dels anomenats fàcils, però com molt bé diuen de vuit mil no n'hi ha cap de fàcil...repeteixo, per mí l'article està prou ben estructurat i dóna una imatge bastant correcta del que és l'himalaïsme. Gatsaule, a veure si ens expliques la teva aventura!

efaura@xtec.cat ha dit...

Hola amic Xiruquero, encara que no hi estigués d'acord, admet si més que els diaris parlin de muntanya no és negatiu.

Hola Jaume, estic d'acord amb tu, és un article correcte i equilibrat.

Gatsaule, aquí hi ha l'intringulis. Els alpinistes i la gent de muntanya saben que el Cho Oyu pot tenir un merit personal però cap rellevància tècnica. Tanmateix el fet que un diari enfocat a un public generalista i no especialista en parli és un bon senyal. Després els mitjans especialitzats ja valoraran l'ascensió. El fet que arribi al gran públic és un simptoma de normalitat.

Gatsaule ha dit...

Bé, de l'article no en parlava i en aquest aspecte si que teniu raó, és molt millor que la majoria de les coses que es publiquen.

Jaume, el dia que vulguis !!!