25 d’abril de 2007

Fava Alta

... Amb poc més de vint minuts, definitivament rebatejàvem el primer cim amb el nom de Pic de la Coma de les Lesbianes, el qual s'anticipava a la Punta Alta. I aquesta, crestejant sense cap mena de dificultat, la petjàvem al cap d'un moment....Quan vagi sentir gira't, que veuràs l'ocellet, estava convençuda que em volies fer una fotografia. I no, estàs boig! T'havies quedat en pilota picada. Allò, més que un pardal, era un coll d'oca calent que em perseguia... Un clau es treu amb un altra clau, diuen. I fotre un clau urgent als tres mil metres em va rescabalar del que havíem fet a la tartera, més sinuós i treballat, si vols, més voluptuós, però la meitat de salvatge i agonístic que el oferíem en homenatge al cim que també vam acabar rebatejant com a Fava Alta...


Extret de L'intrusista, de Jordi Boladeras, una delirant novel.la eròtica, sense cap ni peus, però amb un clau a la Punta Alta, a la Cade de les Agulles de Travessani, als estanys sota la Pala Alta de Serradé...3 comentaris:

el yeti ha dit...

Un clau a la punta alta....caram i despres com van baixar??
jo despres de fer la Punta Alta, crec que no en tindria moltes ganes....i un altre a la Cade, a les agulles??
ufffff quina marxa que deurien de portar.....
Salut company!!

Anònim ha dit...

Sense cap ni peus? M'he llegit el llibre, que crec que es molt bo i té de tot: muntanya, humor, sexe explícit i una trama judicial que et manté la atenció fins al final. Les descripcions de sexe a la muntanya són delicioses us el recomano!

Anònim ha dit...

Hola, jo també l'he llegit i no estic gens d'acord amb el comentari "sense cap ni peus". El que passa és que és una novel·la amb veus diferents, molt interessant a nivell de construcció narrativa i amb una gran riquesa de llenguatge. I no és pròpiament una novel·la de muntanya. És una novel·la eròtica en tota l'extensió de la paraula amb unes quantes escenes que passen a la muntanya. Ah, i té molt d'humor, cosa que s'agraeix.
Per passar una molt bona i calenta estona.

Joan Aymà