27 d’agost de 2008

Retorn

S’han acabat les vacances. Retorn a la normalitat i al bloc, després de tres setmanes de desconnexió de la xarxa. El final de curs va ser una mica estressant i el bloc va restar un xic abandonat. El reprenc, ara amb la voluntat de mantenir una certa regularitat i començo fent-li un rentat de cara.

Deia el poeta que es volia allunyar de la terra nord enllà, / on diuen que la gent és neta / i noble, culta, rica, lliure, / desvetllada i feliç!

Jo no estic cansat de la de la meva / covarda, vella, tan salvatge terra, però enguany les vacances m’han menat nord enllà, en un racó de l’Alta Saboia. Ha estat una experiència estranya, això d’anar als Alps sense pujar a cap quatre-mil. Les circumstàncies exigien fer muntanya contemplativa, mirar-se els gegants des de la distància, passejar per les valls i pobles, olorar el perfum de l’herba segada, omplir-se del verd intents d’unes prades sempre molles, assolir modestos cims de poc més de dos-mil metres, sentir caure la neu i la pluja sense patir per les condicions de la via, escoltar caure el serac i el llamp sense temor, no amoïnar-se pel pronòstic de la meteo, aprendre a que el temps s’escoli sense anar apressat.

Tot anirà sortint. Bona rentrée a tothom.


8 comentaris:

Gregorio Luri ha dit...

Bentornat!

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Igualment, Enric, bona "rentrée". Ja ens explicaràs més coses.

Jaume Ferrández Rubió ha dit...

Hola de nou; anem tornant a poc a poc, sense fer soroll. I és millor així, retornar per recomençar.

Fins aviat

Anònim ha dit...

Bentornat! Espero llegir aviat nous escrits. Salut

Lo Piolet ha dit...

Les vacances sempre recarreguen les piles. Una salutació.
Lo Piolet.

Aka ha dit...

Benvingut!

Gatsaule ha dit...

Hi facis el què hi facis, què bonics que són els Alps !

Salvador ha dit...

Amics muntanyencs,
Tot saltant de bloc en bloc he vingut a parar a aquest i també a algun altre més que hi teniu enllaçat.
Jo també sóc, o potser hauria de dir era, muntanyenc de tota la vida, encara que ara l'edat i les articulacions m'han frenat una mica, però l'esperit sempre queda... i m'agrada llegir les vostres cròniques i les vostres excursions, algunes que jo he fet o encara em deleixo per fer.
També sóc blocaire i comento les sortides que fem, encara que ara molt reduïdes, però també comento viatges i em fico en política quan estic molt emprenyat amb els nostres polítics.
M'he guardat en la meva columna de blocs interessants, alguns enllaços als vostres blocs
Una salutació ben cordial
Salvador