28 de febrer del 2007

Arranjament del camí a coll de Jou

El Parc Natural del Cadí ha encomanat recentment la restauració de l'antic camí del Berguedà a la Cerdanya pel coll de Jou, sota la Tossa d'Alp. Era un camí molt malmès, sobretot sota Rocasança, amb esllavissades que havien desfigurat el seu traçat. L'empresa G.Q.P ha dut a terme les tasques de recuperació, amb un cost de 8.000 €. S'han estabilitzat els marges esllavissats, s'han construït gabions a mà i s'ha repintat tot el recorregut, el PRC 126. Diuen que ha quedat molt bé. Intentaré passar-hi properament per donar-li un cop d'ull. Celebro que alguna administració inverteixi diners en la recuperació de camins i espero que s'hagi fet amb cura i contenció.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Altres exemples, en les comarques del sud: El camí de la Forestal, pel Consorci de la serra de Llaberia. O el camí carener de la Rojala, platja del Torn i Cala Justell, per part de l'aj. de vandellòs, entre altres.

Anònim ha dit...

Sin tanmateix ha quedat bé, felicitem-nos-en, doncs. Pel de Coll de Jou i els de les comarques del sud que diu l'anònim (per cert, d'aquests darrers vaig a veure el plànol).