29 de gener del 2009

Eleccions a la FEEC. III




Continua el sainet en el procés electoral a la FEEC. La candidatura del Daniel Planas va impugnar el darrer acord de la Junta Electoral que anul·lava tot el procés electoral per un defecte de forma. La seva argumentació és que tot i admetent el defecte formal en la convocatòria de l’Assemblea de Bellpuig que va convocar les eleccions, la Junta Electoral no és l’òrgan pertinent per a resoldre-ho, ja que només és competent en temes electorals, i aquest acte és previ a l’inici del procés electoral. En desacord, han presentat un recurs davant el Tribunal Català de l’Esport, que es preveu que falli en breu.

Mentrestant l’actual Junta de la FEEC s’ha tornat a constituir per convocar una nova Assamblea d’Entitats per repetir l’anterior que entre altres punts de l’orde del dia ha de tornar a convocar les eleccions.

L’embolic està servit. En primer lloc caldrà veure que falla el Tribuna Català de l’Esport i seguidament esperar les reaccions de les dues candidatures i de la junta de la FEEC. Per la xarxa continua la campanya de desinformació i demagògia. Segons com vagin les coses poden haver eleccions d’aquí a unes setmanes o bé a uns mesos. Tampoc s’ha de descartar un nou procés d’impugnacions i reclamacions que acabi judicialitzant el tema. Mentrestant la FEEC resta en una situació de cert impasse i paràlisi, ja que ningú vol ni pot prendre decisions. Alguns assalariats comencen a marxar i el clima intern és de desànim.

La candidatura del Jordi Quera ha encetat una tanda d'actes públics arreu del país per explicar el seu programa, inclòs amb anuncis en premsa, mentre la candidatura del Daniel Planas fa una tasca més discreta però també va visitant entitats.

Continuarà...


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia
bàsicament la candidatura Planas porta almenys 8 mesos treballant-hi de sotamà, a més usant les reunions de Vegueria (es a dir a costa de la FEEC, per això és DISCRETA ... discretíssima), per lo que la tasca que ha de fer ara és mínima, no ho oblidem. Quina barra. Tenes les vegueries controlades.

L' altra candidatura no explica el seu programa en sí, sino que són una sèrie de debats oberts a tothom per parlar de l' excursionisme en general i del que es podria fer. Penso que això és positiu, perquè es compta amb les Entitats i tothom.

La desinformació és fàcil solucionar-ho, assistir a alguna de les reunions que es facin d' ambdues candidatures i opinar en persona i no deixar-se portar per lo que diuen, que això sí que és perillós.

Anònim ha dit...

Des de fora, sense informació fiable de tot el que es cou realment en aquestes eleccions, s'observa molta crispació. Això sorprèn un mica, perquè sembla que de l'excursionisme no s'en pot treure gaires beneficis. No acabo d'entendre per què es va impugnar el procés (i pot haver alguna mena d'interès al darrere per endarrerir-lo?), ni tampoc entenc per què una candidatura vol impugnar ara la decisió de la Junta Electoral: que no continua presentant-se igual a les eleccions, encara que canviï el seu adversari? Què hi guanya amb l'annul·lació? Hi ha por de competir amb l'altra candidatura?
Seria interessant que les parts expliquessin els fets i les raons de tot (amb la màxima transparència) als excursionistes rasos. Els dubtes i desconfiances actuals no auguren un futur positiu i tranquil.

Anònim ha dit...

Penso que la candidatura Jordi Quera ha estat sempre prou clara. El seu bolc conté tota la informació de darrera hora i sempre ha estat la que primer ha explicat les coses. Almenys és lo que penso y veig que és palpable.