4 de gener del 2009

Bon any!



Encara que amb alguns dies de retard, el retorn a la civilització em permet recuperar la connexió amb Internet i reprendre aquest bloc que s’ha pres unes llargues vacances nadalenques. Durant aquests dies el bloc ha encetat un canvi de pell que s’enllestirà aviat. Ja ho diuen, renovar-se o morir.

Aquests dies he estat a la muntanya, he llegit llibres, he xerrat amb els amics i he anat seguint l’actualitat de muntanya. Tot anirà sortint. Aquest primer apunt de l’any és per desitjar bon any a tothom, i especialment un bon any de muntanya.

Seguint una tradició personal, he pogut encetar l’any dalt d’una muntanya. Enguany ha estat un cim de poc més de dos mil metres a l’Alt Berguedà, ben farcit de neu. El dia ha acompanyat i la temperatura ha estat benigne. Un petit pessebre acompanyava les meves meditacions, que anaven del repàs de l’any que ha quedat enrere cap alguns projectes de futur per l’any que comença, tenint la solitud i la benaurada bellesa dels cims com a companyia. Llums i ombres del passat barrejades amb ilusions de futur.

I un nou any, i ja en fa cinc, que des d’aquest bloc anirem escrivint de muntanya, de llibres i lectures, de natura, de tot una mica. Ja sabeu que hi trobareu.


Bon any i molta muntanya a tots!



4 comentaris:

xavi f ha dit...

Bon any Enric. Feia dies que m'imaginaba que estaves a la muntanya i no podies escriure. Cap problema i endavant.

Anònim ha dit...

Bon any! Celebro que continuis amb força i il·lusió renovada el teu bloc. Sabem que hi trobarem intel·ligència, sensibilitat, criteri, informació, cultura... Per això el visitarem fidelment. Ànims!

Lo Piolet ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lo Piolet ha dit...

Bon Any igualment als muntanyencs de tota mena. Que l’any estigui ple de bones fites. Una salutació.