1 d’octubre del 2008

Fira del Collsacabra


BLOC 2008



Arriba la tardor i amb ella la Fira del Llibre de Muntanya del Collsacabra. Enguany serà els dies 4 i 5 d'octubre, és a dir, el cap de setmana següent, i seguint el seu caràcter itinerant es farà a Rupit.

El programa és ampli i variat. A banda de les parades de llibres, editorials, revistes, llibreries de nou i de vell i d'altres institucions hi ha un programa complementari variat. Enguany el lema és “Dona i muntanya” i al voltant d'aquest eix temàtic s'articulen vàries conferències i taules rodones, una projecció de l'alpinista Araceli Segarra, una coferència sobre la història de l'escalada femenina, la presentació d'un llibre d'autora femenina sobre una ascensió catalana a l'Everest, un homenatge a Maria Antònia Simó, etc. Aquí tot el programa.

En paral.lel hi ha activitats d'artesans, la tradicional Cursa d'Orientació, Gegants, el Concurs de Fotografia Digital, Tallers per la Mainada, etc.

Si el temps acompanya és una trobada que cal no perdre's. Només per l'entorn i el paisatge val la pena, una visita al Collsacabra és sempre un plaer. Però aquells que estimen la muntanya i els llibres és una ocasió única per viure aquesta passió envoltats d'altres lletraferits en un àmbient cordial i simpàtic. Si podeu no hi deixeu d'anar-hi.