30 d’agost del 2008

Kilian ha guanyat

Increible però cert. Kilian Jornet acaba de guanyar l'Ultra Trail del Mont Blanc. La prova de referència del món del Trail, amb 163 quilòmetres i 9.400 metres de desnivell (seria com correr 4 maratons i pujar 2 cops a l'Everest des del camp base). En la seva primera participació guanya, rebaixa el rècord de la cursa en 40 minuts i nomès amb vint anyets s'imposa als millors corredors del món i als 2.300 participants. Absolutament extraordinari! Moltes felicitats!

Fins on pot arribar aquest noi?

2 comentaris:

Jaume J ha dit...

M'afageixo a les felicitacions i admiració per Kilian, especialment després de veure com de malament l'estan deixant en alguns foros del país veí posant en dubte la forma de guanyar pel material utilitzat i fins i tot llençant acusacions de dopatge... el meu francès és massa macarrònic per expresar la meva perplexitat davant alguns dels comentaris que he llegit a:

enric faura ha dit...

Efectivament pel que es pot llegir pels fòrums a alguns no els ha sentat gaire bé la victòria del Kilian.

Segons el que m'ha comentat un testimoni directe que va fer el seguiment de la cura in situ les acusacions que se li fan al Kilian són en bona part certes, però les irregularitats les van cometre tots els que van quedar en els primer llocs i no només el Kilian. L'organització ha hagut de reconèixer que no ha estat prou curosa i no creu que s'hagi de sancionar a ningú.