9 de maig del 2007

Cartografia a Granollers

Demà dijous 10 de maig s’inaugura al Museu de Granollers l’exposició temporal La porta al territori. Cartografia excursionista a Catalunya. És una coproducció del Museu de Granollers i Editorial Alpina, amb la col.laboració del ICC i la Diputació de Barcelona Comissariada per l’Eliseu T. Climent, l’exposició té tres eixos. Un primer històric, fent un repàs als mapes que ha tingut l’excursionisme català, un segòn tècnic, explicant el procés d’elaboració d’un mapa i els seus continguts i un tercer d’actualitat, que presenta en plena era digital les noves tecnologies aplicades a la cartografia i la mobilitat al medi natural.

Està prevista una exposició guiada el proper diumenge 17 de juny a les 12 per les instal·lacions del Museu i hi ha la voluntat que l’exposició pugui ser itinerària.

Des d’aquí que sovint ens queixem de les poques iniciatives de contingut cultural i de reflexió del nostre excursionisme no podem més que felicitar als promotors i convidar a tothom que no se la deixi perdre. Prometem una ressenya un cop visitada.